header

Visie

Voor Casa Dos vraagt gastouderopvang om een professionele aanpak. Zo staat de kwaliteit van de opvangsituatie van uw kind(eren) centraal bij al onze activiteiten. Maar er is meer. Ook alle formele  wettelijke eisen en financiële-fiscale elementen moeten professioneel  goed geregeld zijn.  Daarvoor bent u bij ons aan het goede adres. Wij inventariseren, geheel vrijblijvend, alle wensen die u heeft voor de opvang  van uw kind en uw financiële situatie. Op basis hiervan kunnen wij,  met een team van specialisten, het totaalplaatje rond uw specifieke gastouderopvang voor u inzichtelijk maken en goed regelen. Professionele opvang zonder financiële verrassingen.

Gastouderopvang is een professionele vorm van kinderopvang  voor kinderen van 0 totdat ze naar het voortgezet onderwijs gaan. Deze vorm wordt door de overheid gefinancierd middels de kinderopvangtoeslag.

Gastouderopvang biedt voor ouder(s) en kind veel voordelen ten opzichte  van een Kinderdagverblijf of BSO. Uw kind krijgt door de kleinschalige opvangsituatie, bij gastouder thuis  of bij u thuis, veel persoonlijke aandacht. De gastouder heeft meer tijd om een plezierige en pedagogisch uitdagende opvangsituatie te creëren.

Voor ouder(s) biedt maatwerk, zelf uw eigen professionele gastouder uitkiezen en het feit dat uw kind zich lekkerder en beter ontwikkelt een gerust en goed gevoel.

Voordelen

Persoonlijke aandacht  de belangrijkste reden om voor gastouderopvang te kiezen

Flexibiliteit  u kunt de opvang voor een groot deel zelf inrichten qua tijd,  dagbesteding,  vakanties  en dergelijke

Maatwerk  u kunt zelf uw eigen professionele gastouder kiezen

Professionaliteit  gastouder en opvanglocatie staan onder professioneel toezicht van gastouderbureau en GGD. Er worden diverse kwaliteitscriteria geëist

Huiselijke omgeving  geeft sfeer, gezelligheid en draagt bij aan een vertrouwd en veilig gevoel

Goedkoper  u betaalt alleen de uren die u gebruikt en u kunt individuele afspraken maken

Veel ouders kiezen voor gastouderopvang omdat hun kind(eren) meer begeleiding en persoonlijke aandacht krijgen. Dit komt ten goede komt aan het plezier en de ontwikkeling van uw kind tijdens de opvang. Met een druk leven is het handig om maatwerkoplossingen te creëren, en dat kan bij gastouderopvang!

Reguliere Gastouderopvang

Als  de voordelen van gastouderopvang u aanspreken en u heeft interesse in een vrijblijvend gesprek dan komen wij graag bij u op bezoek. Wij inventariseren dan uw gewenste opvanguren, en uw specifieke eisen en wensen  met betrekking tot de gastouder. Indien u precies wilt weten wat de kosten voor de opvang zijn inventariseren wij ook uw toetsingsinkomen.

Vervolgens maken wij vrijblijvend een kostenberekening en gaan met uw goedkeuring op zoek naar een geschikte gastouder. Dit hele proces bieden wij u vrijblijvend aan.

Op het moment dat u een definitieve keuze heeft gemaakt gaan wij de opvangsituatie formaliseren.  Zoals contract opstellen,  gastouder inschrijven bij het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen, kwaliteit van de opvanglocatie controleren, en  eventueel kinderopvangtoeslag aanvragen of wijzigen.

Vraag hier meer informatie aan.
Ik wil een vrijblijvende afspraak.